Cocentaina aposta per la creació d’una ‘Film Office’

L’Ajuntament de Cocentaina ha comunicat aquesta setmana que el municipi s’integrarà dins de la ‘Costa Blanca Film Commission‘. Aquesta iniciativa, segons la informació facilitada, oferirà un servei d’assessorament a empreses i professionals del sector audiovisual que vulguen rodar a la capital del Comtat.

Cal recordar que ‘Costa Blanca Film Commission’ és una oficina de cine creada l’any 2017 per la Diputació Provincial d’Alacant amb l’objectiu d’oferir un servei gratuït d’informació, assessorament i tramitació a les productores, agències o empreses audiovisuals, per a facilitar la presa de decisions relatives a la realització d’un rodatge, gravacions o presa de fotografies a fi d’aconseguir que empreses interessades optimitzen els seus recursos, tant humans com materials i econòmics. Aquest treball és canalitzat mitjançant oficines ‘Film Office’ que es distribueixen al llarg de tota la província, un fet que permet també que els municipis que disposen del servei oferisquen espais per a localitzacions.

Així les coses, després d’un any on la capital del Comtat ha acollit nombroses produccions de la cadena autonòmica À Punt, des de la Regidoria de Turisme es vol fer un pas més enllà i integrar-se dins d’aquesta ‘Film Comission’ a través de la creació d’una ‘Film Office’ ubicada a l’Oficina de Turisme del Palau Comtal. Aquest servei serà l’encarregat de presentar les ubicacions disponibles a les productores per a possibles rodatges, gestionar les autoritzacions necessàries, com també proporcionar informació quant a l’ostatge i serveis disponibles al municipi «l’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir la vinguda de productores audiovisuals a Cocentaina i donar a conéixer les espectaculars localitzacions que poden ser susceptibles de rodatge«, afirma el regidor de Turisme; Ivan Jover.

La Costa Blanca Film Commission actúa como interlocutor cono la administración central, regional y municipal para potenciar y facilitar la industria de rodajes. En total hay 19 oficinas de la Film Commission provincial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *