Castalla suspén les Festes de Moros i Cristians

L’Ajuntament de Castalla ha comunicat la suspensió definitiva de les Festes de Moros i Cristians del municipi per a l’any 2021 després de la reunió que han mantingut l’alcalde, la regidora de Festes i els agents implicats en les celebracions. Serà la segona vegada consecutiva en la qual no se celebren els festejos després que l’any passat també quedaren suspesos a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19.

El municipi ha acordat, per seguretat davant els riscos de contagi, tant la suspensió de les Festes Majors de setembre com a tota la resta d’actes relacionats com ‘Sant Jaume’, ‘Presentació de Capitans’ i el ‘Pregó’. Totes aquestes activitats queden ajornades per a l’any 2022 en les dates que habitualment se celebren, mantenint els càrrecs actuals.

En funció de l’evolució de la pandèmia en els pròxims mesos, afirmen des de l’Ajuntament, no es descarta que pogueren celebrar-se alguns actes festers, adaptats a les noves circumstàncies i seguint la normativa vigent del moment marcada per la Generalitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *