Santiago Castelló, l’Alferes Aragonés que ja espera l’arribada de la trilogia en honor a Sant Jordi

La Filà Aragonesos és la que ostenta enguany el càrrec d’Alferes Cristià en la trilogia festera en honor a Sant Jordi que arranca oficialment aquest divendres. Un càrrec que assumeix una persona plenament vinculada a la Festa d’Alcoi i que forma part de la seua Filà des de pràcticament els pocs dies de nàixerel meu avi matern, fins i tot, va ser un dels fundadors“, detallava  en l’entrevista concedida fa uns dies al programa #LaNostraFesta de COPE ALCOI que condueix el nostre company Carlos Taléns.

L’Alferes Cristià destaca el gran suport que ha rebut dels seus amics i companys de Filà i fins i tot el total recolçament de la seua família de cara a complir un somni per al qual porta temps preparant-se. Assegura que cada moment que ha viscut fins ara és especialevidentment esperes amb gran il·lusió l’arribada dels dies centrals de Festes de Moros i Cristians però cada instant previ, com per ejemolo aquesta entrevista, donen forma a un any irrepetible que serà impossible d’oblidar“, afirma el protagonista. Sobre el boato avança algunes pinzellades del fil argumental que donarà forma a tot el que l’ acompanyarà pels carrers d’Alcoi el pròxim 20 d’abril “hi haurà música, la història tindrà un component molt important i tot el que hem pensat vol retre homenatge als que ho van donar tot per aquesta Filà i als quals ara mateix estem en ella per a assegurar el seu futur. Per això tenim el lema ‘Pels que hem sigut, som i serem…‘, ressalta Santi Castelló. En aquest any d’Alferes Cristià l’acompanyen la seua esposa Nuria Artuñedo, en el paper de favorita, així com les seues filles Alejandra i Daniela. En l’Entrada Cristiana anirà acompanyat de la peça festera Azcona, de José Antonio García Gallardo, interpretada per la Música Primitiva Apol·lo d’Alcoi al costat del grup de música tradicional La Cordeta.

El disseny de l’Esquadra Especial el signa l’alcoià Juan Climent i en aquest boato no falta la recreació d’un dels personatges més significatius de la història d’Alcoi. Es tracta del Mossén Torregrosa, funció que recau en Toni Navarro Hernández.

L’entrevista completa a l’Alferes Cristià la pots tornar a escoltar ací:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *