Quins avantatges tenen les noves subvencions per a dinamitzar el comerç d’Alcoi?

L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat la posada en marxa d’un programa d’ajudes per a la reactivació del comerç local de la ciutat. Aquestes subvencions tindran una quantia econòmica de 70.000 euros, dels quals 20.000 seran destinats a activitats de dinamització i promoció econòmica mentre que els altres 50.000 euros restants s’invertiran en accions destinades a la formació.

Des del Consistori alcoià expliquen que són unes subvencions enfocades a potenciar el comerç local així com reforçar la seua imatge de proximitat. També insisteix que aquesta quantia econòmica es destinarà a fomentar la modernització dels nostres negocis i recorda que la mateixa es podrà utilitzar  per a millorar la formació així com qualificació professional dels treballadors i comerciantsper al govern el comerç local és una peça clau en el desenvolupament de la nostra ciutat i en aquesta legislatura treballarem per a potenciar-lo“, conclou el vicealcalde així com regidor de Comerç; Álex Cerradelo.

Cal assenyalar que les ajudes estaran destinades a les entitats més representatives del comerç local d’Alcoi. Aquestes últimes, segons la informació facilitada pel Consistori alcoià, podran presentar projectes que incloguen diferents actuacions relacionades amb el comerç. Com a màxim se subvencionarà el 80% del cost de les activitats aprovades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *