‘Mediodía Cope’ Alcoi divendres 15 de desembre 2023 (14:20h)

Hui divendres hem parlat del Certamen Escolar de Nadales de COPE ALCOI que es va celebrar ahir a la vesprada. També ens hem centrat en la Mitja Marató d’Alcoi, Unión Alcoyana Seguros, que tindrà lloc aquest diumenge.

Tot ja està preparat perquè aquest diumenge se celebre a Alcoi l’edició 2023 de la Mitja Marató d’Alcoi Unión Alcoyana Seguros, una cita que arrancarà a les 10:30h per als adults des del Complex Esportiu Eduardo Latorre. Serà per a les modalitats de Mitja Marató, Quart de Marató, Mitja Marató Relleus, Marxa Nòrdica i Marxa Caminants. Abans, a les 09:00h, partirà la micromarató des del mateix punt amb la participació dels més xicotets de la casa.

La MMUA arriba, com cada any, amb novetats, però aquest 2023 porta també una estrena a nivell mundial: el de la samarreta que es repartirà a tots els corredors. Aquest disseny de l’empresa 42k encara no s’ha vist en cap altra carrera. «Aquest és un model exclusiu que serem els primers a utilitzar. Encara no s’ha vist a nivell mundial. Serà la primera vegada que s’usa a tot el món», assegurava dies arrere David Miró, organitzador de la prova. «Hem apostat per una samarreta de molta més qualitat. Augmentem la seua tecnologia. És reciclada, més lleugera, més transpirable…».

També els trofeus canvien lleugerament el seu disseny. Quant a les medalles per a tots els que finalitzen la carrera, enguany s’entregarà la segona peça d’una trimedalla que va començar l’any passat i que es completarà amb la de l’edició de 2024. «És una cosa innovadora, que li dona un punt especial a ser fidel a la nostra carrera», destacava hui en COPE ALCOI Toni Giner; President del Club d’Atletisme d’Alcoi.

Quant a la participació, les inscripcions superen en aquesta ocasió el miler i els corredors procedeixen de municipis de les nostres comarques així com d’altres punts de la Comunitat Valenciana. La carrera també comptarà amb 24 punts d’animació i més de 200 voluntaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *