Mazón i la Ministra Morant no es van perdre les Entrades d’Alcoi

Les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi van tornar a comptar amb un ampli suport institucional, especialment en jornades com la de les Entrades d’ahir dissabte. Fins a la ciutat es van desplaçar nombrosos representants polítics com el President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, el qual no va voler perdre’s el pas de les tropes de la creu des de la tribuna instal·lada davant de l’Ajuntament:

 

Tampoc va faltar a la cita la Ministra de Ciència, Innovació i Universitats; Diana Morant. Aquesta última va presenciar també la arrancà de l’Entrada Cristiana des de l’emblemàtic balconet del Partidor:

 

El President de la Diputació d’Alacant va ser un altre dels quals va acudir a Alcoi dissabte passat. Toni Pérez va recordar que en jornades com aquesta, Alcoi es converteix en capital de la província:

 

Diversos Consellers del govern valencià van acudir a presenciar les Entrades. Entre ells, va destacar la presència del vicepresident del Consell; Vicente Barrera:

 

Durant el dissabte van passar també per Alcoi Pilar Bernabé (Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana), Juan Antonio Nieves (Subdelegat del Govern a Alacant), Llanos Massó (Presidenta de Les Corts Valencianes), Javier Ortega Smith (Secretari General de VOX), Joan Baldoví (Síndic de Compromís en Les Corts), Javier Sendra (Secretari Autonòmic de Medi Ambient), Felipe Carrasco (Secretari Autonòmic d’Indústria), Patri Blanquer (Diputada Nacional del PSPV), Fernando Pastor (Diputat Autonòmic del PP), i els Diputats Provincials Ismael Vidal (PSOE) i Carlos Pastor (PP). La quasi totalitat d’alcaldes i alcaldesses de l’Alcoià i el Comtat van estar contemplant les desfilades destacant els primers edils de grans municipis veïns d’Alcoi com Jordi Pla (alcalde de Cocentaina) o Vicent Molina (alcalde de Muro). També vam poder veure a Blas Calbo (President de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat), José Manuel Prieto (alcalde de Gandia), Roger Cerdà (alcalde de Xàtiva) o Pablo de Gracia (President de la Cambra de Comerç d’Alcoi).  Tots ells van acompanyar a la Corporació Municipal de la ciutat encapçalada per l’alcalde; Toni Francés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *