Martín Bellver Sevila, triat Sant Jordiet per a les Festes d’Alcoi 2025

Les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi per a 2025 ja tenen nou Sant Jordiet. Es tracta de Martín Bellver Sevilla de la Filà Domingo Miques. La seua elecció es va produir anit en el transcurs de l’Assemblea General de l’Associació de Sant Jordi  que va tindre lloc en el Teatre Principal a partir de les 20:15h de la vesprada.

El xicotet resideix a València, al costat dels seus pares i el seu germà Mauro, i estudia en el Col·legi Jesús-María situat en la Gran Via Fernando El Catòlic de la capital del Túria. Actualment té set anys, encara que complirà els huit el mes vinent de juliol, i el seu pare es va mostrar molt sorprés res més conéixer la notícia de que Martín serà el Sant Jordiet 2025 “encara estic que no m’ho crec“, va dir entretallat als mitjans de comunicació de la ciutat. Minuts més tard va arribar al Principal el protagonista, que en el moment del sorteig estava sopant en un establiment del Centre, i amb timidesa dijjo quin és el moment que espera amb més ganes de les pròximes Festes “tirar les fletxes des del castell“, va comentar qui encarnarà a la figura del nostre patró en la trilogia festera de l’any que ve. Les felicitacions no van fer esperar i tant els pares, com Martín i el seu germà menor, van rebre nombroses mostres d’afecte després de l’esmentat sorteig efectuat en la recta final de la mateixa Assemblea de l’Associació de Sant Jordi.

Cal destacar que el seu predecessor en el càrrec, Mauro Abellán Bravo, va ser l’encarregat d’extraure la bola en la qual figurava el nom de Martín Bellver Sevila. Al càrrec optaven altres set xiquets pertanyents a les Filaes Berbericos, Llana, Verds, Vascos, Navarros i Alcodianos. El nou Sant Jordiet, com és tradicional, participarà el diumenge en la processó del Corpus Christi sent aquest el seu primer acte oficial l’any tan especial per a ell que comença ara a viure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *