Les Festes tornen a ser un baló d’oxigen per a l’hostaleria d’Alcoi

Les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi prometen ser de nou un èxit per a l’hostaleria local. Hui dia, quan falten a penes dues setmanes per a l’inici oficial de la trilogia en honor a Sant Jordi, els restaurants del Centre ja tenen el cartell de complet i això fa que siga pràcticament impossible trobar una taula lliure per a sopar o dinar.

Des del sector asseguren que abril sempre és un bon mes, i això es reflecteix en l’alta demanda de reserves en els mateixos establiments del Centre durant els dies previs a les Festes. No obstant això, aquells que busquen una experiència culinària més tranquil·la trobaran disponibilitat en els restaurants que estan situats fora del nucli històricací encara podem trobar alguna opció de cara al migdia del divendres 19 d’abril o el menjar del Dia de Sant Jordi, però si que en el Centre moltes reserves porten ja fins a mesos fetes“, comentava en COPE ALCOI Omar Castanyer; gerent d’un conegut restaurant d’Alcoi. Castanyer recorda a més que els Moros i Cristians són un autèntic baló d’oxigen per a un sector que ha patit amb duresa les conseqüències de la pandèmia i l’increment de preus dels aliments “a aquestes Festes arribem després d’un temps recuperació però en el qual també ens hem enfrontat a les pujades de preus en la llum o aliments, un fet que també ha tingut el seu impacte en bars i restaurants“, afirma.

Aquestes bones dades per a l’hostaleria se sumen als de l’ocupació hotelera. Tal com ve informant COPE ALCOI, els hotels del nucli urbà de la nostra ciutat també tenen el 100% d’ocupació de cara a Festes i especialment en el Dia dels Músics i el Dia de l’Entrada. La majoria dels quals ocupen aquests hotels són persones d’Alcoi, que resideixen fora, i que busquen habitació per a allotjar-se durant la trilogia festera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *