La millor tapa de la Comunitat Valenciana es cuina a Alcoi

Alcoi està d’enhorabona gràcies al nou reconeixement que ha rebut la ciutat en matèria gastronòmica. I és que en el Restaurant Sant Francesc 52 es cuina la millor tapa de la Comunitat Valenciana, una delícia culinària elaborada per David Sandín i Álex Pérez que ha rebut recentment aquest guardó en el concurs ‘Tapes d’Ací’.

La tapa del Restaurant Sant Francesc 52 d’Alcoi està elaborada amb productes locals i de proximitat de la Comunitat Valenciana, tal com exigeixen les bases del concurs. Aquesta proposta ha rebut també l’aprovació dels qui l’han provada a la nostra ciutat i la mateixa està configurada com una coca a la qual no li faltenespinacs, fesols i tomaca de les hortes valencianes. També tenim verat de la llotja amb orígen mediterrani i oli d’oliva verge extra de les nostres comarques“, comptava aquest dimarts en COPE ALCOI David Sandín després de ser preguntat pels secrets que espera aquesta tapa. Sobre el guardó, Sandín assegura que és un reconeixement per a la gastronomia de tota la comarcatot l’equip del Restaurant hem treballat conjuntament per a preparar aquesta proposta gastronòmica i és un premi per a tots els que  dia a dia ho donem tot per a oferir el millor que tenim als comensals del Sant Francesc 52. És una passada haver guanyat el premi a la millor tapa de la Comunitat Valenciana i estem molt contents“, conclou.

David Sandín i Àlex Pérez van arribar a la final de València després de ser finalistes en el certamen de la província d’Alacant, en el qual van participar un total de 16 restaurants. Després d’aquest premi, la tapa de Sant Francesc 52 serà la representació valenciana en presentacions gastronòmiques nacionals o internacionals. A més, els dos cuiners estaran en esdeveniments de primer nivell gastronòmic com Madrid Fusió o el Dia Internacional de la Tapa a Varsòvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *