Els millors plans per a gaudir del cap de setmana a Alcoi

Alcoi s’endinsa en un intens cap de setmana que estarà replet d’activitats a la ciutat durant els pròxims dies. Un ampli ventall de propostes per a tots els públics que no et pots perdre des d’aquest divendres i fins al diumenge.

D’una banda desdetacan les iniciatives entorn del Dia Mundial dels Museus i al llarg del cap de setmana l’entrada serà lliure en el Museu Alcoià de la Festa (MAF), Refugi de Cervantes, Explora, Museu Isurus, Museu Provincial de Bombers (MUBOMA) i IVAM CADA Alcoi. A més, s’ha anunciat una important novetat: hi haurà visites gratuïtes a les pintures rupestres de La Sarga, que tindran lloc el diumenge 19 de 10 a 14 hores, al costat de diverses propostes per a tota la família. Per a participar en aquests tallers, els interessats poden fer reserves a través del correu electrònic museu@alcoi.org. Cal destacar també que el dissabte comptarà amb visites guiades a les exposicions culturals que ara mateix estan en marxa en l’IVAM CADA Alcoi igual que hi haurà un concert de l’alumnat de dolçaina dels conservatoris de València i Alcoi. A això se li uneix l’actuació de Seserino a partir de les 19 hores en el MUBOMA.

Al marge d’això, La Glorieta acollirà una nova edició del ‘Street food Market’ amb una variada oferta gastronòmica i fins i tot posats de venda de diferents articles, actuacions musicals o monòlegs. Allí finalitzarà també la Manifestació de l’Orgull que partirà a les 19:00h des del Parc de Cervantes per a discórrer pels principals carrers del Centre de la ciutat. Just al costat, en la Plaça Ramón y Cajal, començarà a les 18:00h del mateix dissabte la ‘Trobada de Nanos i Gegants’ organitzada pel Grup de Danses Sant Jordi en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi. Finalitzarà la cita a les 19:00h en la Plaça d’Espanya amb la presentació dels nous ‘Nanos i Gegants’ que s’han creat per a salvaguardar els originals. I a les 19:30h començaran els actes organitzats pels Salesians del Centre en honor a María Auxiliadora, una celebració en la qual destaca la missa solemne amb la posterior processó.

La Colla de Campaners d’Alcoi ha preparat a més dues visites guiades per a aquest dissabte al campanar de la parròquia de Santa María que seran a les 11:30h i a les 12:30h. Els qui desitgen apuntar-se l’hauran de fer a través del telèfon de whatssap 659-22-84-38.  Ja el diumenge serà la  69 edició del trofeu Sant Jordi- Santiago Blanquer de ciclisme, organitzat per la Unió Ciclista d’Alcoi, amb inici i meta en la Plaça d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *