Els exàmens de Selectivitat se superen amb èxit a la comarca

Les proves de Selectivitat han deixat molt bons resultats en el conjunt de les comarques de l’Alcoià i el Comtat. En el conjunt de la zona s’ha fregat el 99% d’aprovats i en pràcticament la majoria de centres educatius tots els alumnes i alumnes que es presentaven als exàmens han aconseguit superar els mateixos.

En el cas de la comarca destaca, per exemple, l’IES Serra de Muro on han aconseguit el 100% d’aprovats mentre que en l’IES Manuel Brosseta de Banyeres de Mariola 33 dels 35 estudiants presentats van aprovar en la convocatòria ordinària. A Alcoi van arribar també al 100% en La Salle, Cotes Baixes o Sant Roc igual que en Instituts com el Pare Vitòria. El seu director, Toni González Picornell, celebra aquest èxit que es repeteix any a any “el secret és un treball constant durant tot el curs a l’aula per a preparar les aules, ajudar els estudiants a afrontar les proves amb tranquil·litat i en el repàs previ abordar tots els dubtes que puguen sorgir“, assenyalava en declaracions a COPE ALCOI.

Recordar que 466 estudiants es van examinar de les Proves d’Accés a la Universitat a principis de juny en les instal·lacions del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, punt que va acollir els tribunals d’examen 10 i 11 de la Universitat d’Alacant. Una vegada conegudes les notes, els alumnes tenen opció de sol·licitar  la revisió dels exàmens des d’ahir dilluns i fins al dimecres 19 de juny a les 14 hores del migdia. Seguidament, la comissió gestora efectuarà la resolució de les correccions el 21 de juny i els dies 27 i 27 es podrà demanar veure els exàmens a la província d’Alacant. Després d’això, arribaran els exàmens emmarcats dins de la convocatòria extraordinària que en aquesta ocasió està prevista per als dies 2, 3 i 4 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *