Arranca la venda en línia de cadires per a les Entrades d’Alcoi. Així pots aconseguir la teua

Divendres passat va finalitzar la venda presencial de cadires per a contemplar les Entrades de les nostres Festes de Moros i Cristians del pròxim 20 d’abril. Una vegada acabada aquesta fase, arranca aquest dilluns la venda en línia estant previst que aquesta novetat comence a ser efectiva a partir de les 20:00h de de hui.

Cal recordar que enguany es col·locaran al voltant de 22.000 cadires pel trajecte de les Entrades, unes mil més que l’any passat, i pràcticament la meitat d’elles es destinen als abonats existents començant aquestes a assignar-se el mes de gener passat. La venda general va arrancar el dilluns 11 de març i una dels canvis més destacats és que un 60% de les cadires es podran adquirir a través d’internet a partir d’aquest 25 de març. Serà través de ticketalcoi.com, entradasatualcance.com o en la mateixa pàgina web de l’Associació de Sant Jordi «encara que tot anirà a una mateixa plataforma per a evitar duplicitats, i el procés és similar al de la compra d’entrades per a un espectacle«, expliquen des de la mateixa intitució. Al marge d’això, el 20 d’abril també podran adquirir-se cadires abans de les Entrades per mitjà d’un QR que es disposarà en diferents punts del recorregut de l’acte.

Apuntar que enguany els preus de les cadires oscil·len entre els 5 i els 32 euros, en funció del punt en què es troben i de la fila que s’ocupe. La presentació de les novetats en la venda de les esmentades cadires va tindre lloc dijous passat 7 de març en el Casal de Sant Jordi i va comptar amb la presència del president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, del ponent de Cadires de la màxima entitat festera, Alberto Rivas, i el gerent de l’empresa entradasatualcance.com, Ricard Sanz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *