Alcoi busca cartell anunciador per a la Cavalcada dels Reis de l’Orient

L’Ajuntament d’Alcoi ha convocat una nova edició del concurs per a triar el cartell anunciador de la pròxima Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. La publicació de les bases s’ha avançat enguany, respecte a convocatòries anteriors, perquè així els creadors tinguen més temps de cara a poder crear les seues obres.

Les propostes es podran presentar des del dilluns 23 al divendres 27 d’octubre en horari d’11 del matí a 14 hores del migdia. Tots els treballs hauran de tindre una grandària de 50×70 centímetres i seran entregats en el Departament de Festes del Consistori de la nostra ciutat. De totes les obres presentades, un jurat decidirà quin és el guanyadora. El vencedor o vencedora percebrà un premi de 1.200 euros i la peça triada serà exposada en la façana del mateix Ajuntament sent descoberta en l’acte habitual que dona inici a les activitats del ‘Nadal Alcoià’ “hem buscat publicar abans aquestes bases, per a intentar facilitar el treball dels artistes i que tinguen més temps per a poder pensar i executar les seues obres. El nostre objectiu sempre és que siga un concurs participatiu, que els artistes consideren interessant optar a fer el cartell de la Cavalcada d’Alcoi“, destaca el regidor de Festes; Jordi Martínez.

El Jurat, que no percebrà cap retribució econòmica, es designarà per resolució d’Alcaldia i estarà format en principi per cinc membres qualificats i un membre del Consell Local d’Infància i Adolescència amb dret a veu i vot i decisió inapel·lable. Estarà presidit pel regidor de Festes, Jordi Martínez, i una persona funcionària de l’Ajuntament d’Alcoi que actuarà com a secretari. Cada membre del jurat puntuarà cadascuna de les obres presentades a concurs, fins a un màxim de 20 punts, tenint en compte quatre criteris de valoració i baremació als quals s’atorga de 0 a 5 punts: Originalitat, disseny i estètica, Tècnica, Composició i Retolació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *