Benilloba recupera el Mercat Tradicional de Divendres Sant

Benilloba celebra aquesta Setmana Santa, en concret els dies 15 i 16 d’abril, el seu clàssic Mercat Tradicional de Divendres Sant. Una proposta lúdica, comercial, gastronòmica i turística per a tota la comarca amb una variada oferta de productes i una programació complementària per a tots els gustos.

El Mercat obrirà les seues portes el divendres amb una àmplia oferta d’exposicions. Els visitants també gaudiran de la possibilitat de provar embotits, dolços típics, paella, minxos, formatges, olis, cervesa, vins o torrons artesans. A les 12 hores tindrà lloc la demostració de subhastadors de Benilloba, i a les 17 hores està prevista l’actuació del grup de versions «Los del Garaje» en el Teatre de les Moreres. El dissabte 16 d’abril, tindrà lloc el «Tardeo Gastro-Músic» per amenitzar la vesprada a tots els visitants.

Per altre costat, els més xicotets tindran el seu espai i el divendres d’11 a 14 hores, hi haurà inflables i jocs antics de fusta. El dissabte al migdia, de 12 a 13 hores, podran gaudir amb el grup infantil i familiar «La Terreta».

El XV Mercat Tradicional de Divendres Sant està organitza per l’Ajuntament de Benilloba i compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *