Arriba a Alcoi una nova edició d’Urban Skills

Alcoi torna a apostar per l’art urbà i ho fa amb la quarta edició de la iniciativa ‘Urban Skills. La mateixa arranca aquesta setmana i ens oferirà també un gran espectacle a la Plaça de Dins el pròxim dissabte 1 d’octubre.

Durant ‘Urban Skills‘ veurem com cinc artistes de renom pinten grans murals als barris de Batoi, Santa Rosa i Zona Nord sumant aquestes propostes a aquelles que ja han sigut realitzades en les anteriors convocatòries de la iniciativa. Està prevista la participació d’Ana Langeheldt, que pintarà a la Plaça d’AlAzraq, compartint espai amb Dafne Tree. El ritual es repetirà després Parc de la Uxola, de la mà de l’artista Deih, i a Batoi serà Emilio Cerezo qui pinte un mural al carrer Banyeres de Mariola. Finalment, a l’Avinguda d’Andalusia, destacarà la presència de l’artista Sawe com a principal d’aquesta edició; una persona que és exponent de l’art urbà en l’àmbit nacional i internacional «estem davant d’una proposta sorgida dels Pressupostos Participatius i totes aquestes activitats i actuacions a l’escenari urbà tenen com a objectiu democratitzar la cultura, donar-li importància a la part plàstica i musical, fer reflexionar i embellir la ciutat«, destacava al respecte la regidora de Joventut; Maria Baca.

En la celebració d’ ‘Urban Skills destaquen altres iniciatives com una taula redona per parlar sobre perspectiva de gènere a la indústria musical, el dimecres 29 de setembre de 18:30h a 20:00h a l’IVAM-CADA, o diversos tallers. El primer serà de producció musical i l’impartirà Aukan el divendres de 18:00h a 20:00h. Finalment el dissabte 1 d’octubre tindrem un altre de Beatbox impartit per Arto Prosa de 11:00h a 13:00h.

Finalment el gran esdeveniment serà l’1 d’octubre a la Plaça de Dins a partir de les 18:00h amb les actuacions de conegudes i destacades dones del món del rap com Lauren Nine (cap de cartell), Zeta A (que presentarà el seu nou disc), Cleo Pathfinder, Carmen Xía, Anelei, La Eme, Saiza i el recolzament de Dj Crazzy Jess.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *