Alcoi revisarà l’accessibilitat del Campament Reial per a pròximes edicions

La visita al Campament Reial és, per als alcoians, una cita ineludible cada 5 de gener des de fa ja alguns anys. No obstant, el lloc en el qual s’ubica –El Preventori– el fan inaccessible per a algunes persones.

De cara a pròximes edicions, Alcoi treballarà per fer la seua visita més accessible per a aquelles persones que, per problemes de mobilitat, tenen complicacions per a arribar. Així ho va anunciar Jordi Martínez, vicealcalde de la ciutat i regidor de Mobilitat Sostenible, durant el Ple Municipal del passat 9 de gener, el pimer d’aquest acabat d’estrenar 2023.

I és que des de Podem Alcoi denuncien que han detectat problemes en aquest sentit. Consideren que una infraestructura d’aquestes característiques ha de ser inclusiva per a que totes les persones puguen recorrer-la sense dificultats afegides. «No totes les famílies poden gaudir en igualtat de condicions d’aquest espai, perquè presenta dificultats d’accessibilitat que fan impossible que les famílies amb xiquets i xiquetes o altres persones amb problemes de mobilitat puguen accedir i participar d’aquesta activitat igual que la resta de la ciutadania», explicava Aarón Ferrándiz, portaveu de la formació morada en el Ple del passat dilluns.

La resposta del Consistori era clara. Valoraran les possibles solucions tenint en compte les limitacions que presenta la zona. «També hem de pensar on està situat i quines condicions té el Campament Reial. Hi ha que pensar que és una zona molt sensible perquè ens trobem a les portes del parc natural. Ara, el que volem veure i analitzar és quines són les mesures podem prendre», matisava Martínez.

El que sí és clar és que Alcoi seguirà acollint un campament que ja s’ha consolidat com una tradició més del Nadal Alcoià i a la que acudeixen famílies de tota la comarca durant el matí del 5 de gener, hores abans que ses Majestats els Reis Mags d’Orient desfilen pels carrers d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *