Alcoi amplia fins al 12 de març el termini de sol·licitud de les Ajudes Parèntesis

L’Ajuntament d’Alcoi ha decidit ampliar la convocatòria del Programa de les Ajudes Parèntesi fins el divendres 12 de març. D’aquesta manera, pretén incloure a potencials beneficiaris que no havien pogut accedir a la subvenció per tindre pendent de pagament alguna de les seues obligacions tributàries amb l’administració estatal, autonòmica o local, inclòs amb el Consistori o la Seguretat Social.

Cal recordar que l’Ajuntament alcoià tramita les ajudes Parèntesi amb 1.444.223 euros per als sectors econòmics més afectats per les restriccions enfront de la Covid-19. Els beneficiaris potencials són les persones treballadores autònomes o microempreses amb un màxim de 10 treballadors de la nostra ciutat “des del primer moment,  hem volgut beneficiar al màxim nombre de persones possible. Per això hem procedit a modificar els terminis amb la finalitat d’exonerar a aquestes persones del requisit que els impedia demanar les ajudes, ja que som conscients que el tancament temporal de l’activitat o la limitació d’horaris imposada per la crisi sanitària ha minvat o dificultat la seua capacitat d’obtindre ingressos“, afirma l’alcalde; Toni Francés.

La tramitació i presentació es fa en la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi https://sedeelectronica.alcoi.org o de manera presencial en les oficines de l’Àgora, mitjançant cita prèvia en el telèfon 965537218. L’Ajuntament també ha creat un servei d’ajuda per a dubtes que es resoldran en parentesisalcoi@alcoi.org o per telèfon (965537218). En aquest enllaç es poden consultar les bases i la documentació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *