Afluència massiva a Cocentaina en el segon dia de Fira

El segon dia de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ha deixat xifres de rècord a falta de saber les dades oficials d’assistència de visitants que donarà a conéixer demà l’organització. Han sigut milers els visitants que han passat per la capital del Comtat durant tota la jornada per gaudir de l’oferta de la 676 edició d’un certamen al qual encara li queden al davant dos dies de celebració.

Des de bon matí hem pogut veure com els carrers de la Vila Comtal eren autèntics rius de gent que des de la part baixa del poble s’endinsaven en el nucli antic veient de prop els animals de la Fira de Cavalls del Pla de la Font o les paradetes del Porrat Valencià. Cap a migdia era pràcticament impossible caminar per alguns dels carrers del Mercat Medieval amb centenars de visitants omplint places emblemàtiques com la de l’església de Santa Maria i la del Pla. A l’hora de dinar aquesta multitud omplia espais gastronòmics de la Fira com la plaça del Mercat, la d’Anselmo Martí amb el nou Mercat Degustació i la zona de ‘food trucks‘ o productes gurmet repartida pels voltants del Patronat i l’Avinguda Rei Jaume I. No cabia ni una agulla pel Mercat Àrab, als carrers del Raval, ni tampoc al Passeig del Comtat o l’Avinguda del País Valencià on trobem els expositors de gran format. També s’ha pogut veure a molta gent interessar-se per l’oferta de les localitats presents a l’espai de turisme o per tot el que ofereixen altres zones de la Fira com els d’innovació, esports, productes típics o articles diversos. Els més menuts també han gaudit de les atraccions infantils repartides pel recinte firal ubicat al costat del Centre Cultural El Teular. Aquesta massiva assistència a la Fira ha fet que els aparcaments estigueren plens i que és pogueren veure vehicles estacionats fins a zones com la de la partida de La Plana quasi a l’altura del terme municipal de Muro. A mitjan vesprada les cues de cotxes eren significatives a la rodona d’eixida cap a l’A7, prop de l’Avinguda de Benilloba, i també en les eixides sud i nord del poble.

La Fira de Tots Sants continua aquest dilluns amb tota l’activitat comercial i lúdica funcionant a ple rendiment. El fet de ser pont augura també una destacada afluència en un dia que serà festiu local a Cocentaina.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *