Dijous d’Adoració Eucarística davant de la Mare de Déu del Miracle

Cocentaina segueix endavant amb les Festes Patronals de la Mare de Déu del Miracle i la patrona continua rebent la visita dels contestans i les contestanes a la Parròquia de Santa Maria. Aquest temple manté obertes les seues portes des de les 7 del matí fins a quasi les 10 de la nit de manera ininterrompuda.

La jornada d’ahir va incloure la Santa Missa a les nou del matí i després va quedar exposat el Santíssim Sacrament amb torns de vetla a càrrec de l’Adoració Nocturna. També va participar activament l’Arxiconfraria del Santíssim Sacrament de la mateixa Església de Santa Maria, una de les més antigues del municipi, i les banderes de la mateixa van estar presents a l’altar major als peus de la Mareta. De vesprada, a les 19:30h, va començar el tercer dia del Quinari amb el res de les 27 llàgrimes de sang i la missa posterior oficiada pel titular de la Parròquia del Salvador, Mossén Javier Sanchiz.

La Mare de Déu del Miracle seguirà en Santa Maria fins al dissabte 24 d’abril i a la nit serà retornada al Monestir de les Clarisses en un trasllat senzill i ràpid sense acompanyament de fidels.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *