Vicent Molina, candidat de Compromís a l’alcaldia de Muro

Ser la força més votada i recuperar l’alcaldia. Aquest és l’objectiu que es marca Vicent Molina, candidat de Compromís, de cara les pròximes municipals de maig de 2023.

«Tenim projecte de poble. Volem posar-lo en pràctica i reactivar el poble de Muro i que torne a ser eixe referent que ha sigut», ha assegurat Molina en declaracions a Cope Alcoi. I és que el candidat ja va estar en l’alcaldia la passada legislatura, però la va perdre en les eleccions de 2019 al ser investit Gabriel Tomàs, d’Esquerra Unida País Valencià (EUPV), amb els vots a favor de PP i Ciudadanos. Tot açò, a pesar d’haver sigut Compromís la formació més votada.

Entre els seus objectius, Molina insisteix en la necessitat de ‘reactivar el poble’. «Muro ha passat de ser un poble referent en la comarca a un poble dormitori, que ha perdut molt dinamisme i que s’ha quedat estancat», lamenta el candidat.

«No tenim sòl industrial. El tenim planificat, però no desenvolupat». I és que Molina assegura que l’actual Ajuntament, en aquesta legislatura, s’ha ocupat exclusivament del dia a dia. Unes polítique que, segons el candidat, no s’han dut a terme amb massa efectivitat. «Fins i tot les polítiques de reacció ràpida no s’han desenvolupat i les de planificació son inexistents».

I una de les accions més concretes que vol dur a terme Molina en la pròxima legislatura, si és triat alcalde, és recuperar la participació del poble. «Això provoca cert dinamisme. S’hem d’ocupar de la cultura, l’esport, l’educació i la joventut, i que la ciutadania siga partícip d’eixe canvi. El projecte l’hem de fer entre tots, no val una política de dalt cap a baix».

Presentació de la candidatura

L’acte de presentació de la candidatura de Vicent Molina tindrà lloc aquest divendres 16 de desembre a les set de la vesprada. Estaran presents Joan Baldoví, diputat en el Congrés per Compromís; Júlia Company, directora general de l’Institut Valencià de la Competitivitat (IVACE), i Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible.

Molina anima als veïns a participar en l’acte. «Convidem a tota la comarca a vindre. Tindrem un acte en el que donarem també participació a tots els que assistisquen. Entre tots intentarem plasmar tots eixos objectius que ens marquem».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *