S’esgoten a Alcoi els bons de consum a través d’internet

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi anunciava ahir que s’havien esgotat els Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’ disponibles per a adquirir a través d’internet. No obstant hi ha encara possibilitat d’adquirir-los de forma presencial aquest divendres. Serà passant per l’Oficina de Comerç, al carrer Sant Francesc, 18. L’horari fixat va de 10.00 del matí a 14.00 hores del migdia. Les persones interessades hauran de personar-se amb targeta bancària per a fer el pagament, ja que no es podrà pagar en metàl·lic.

Cal recordar que per a dur a terme aquesta campanya, l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de 277.040 euros procedents de la Diputació Provincial d’Alacant. Aquesta institució ha atorgat a la capital de l’Alcoià el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa. Per al departament de Comerç la iniciativa ha sigut tot un èxit i asseguren que més de 200 comerços i establiments d’hostaleria s’han adherit a la mateixa amb una injecció de més de mig milió d’euros per a l’economia de la ciutat «ens sembla una iniciativa molt útil per a potenciar el consum de proximitat i reactivar l’economia local, al mateix temps que ajudem a la butxaca dels consumidors, que és sempre el nostre objectiu«, destaca Vanessa Moltó.

La campanya es va iniciar el 9 de setembre i s’han posat a la venda de bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona, que es podran canviar en els establiments inscrits fins al pròxim 9 d’octubre de 2022.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *