Pepe Serna, nou president del Consell Intertèxtil Espanyol

El Comité Executiu del Consell Intertèxtil Espanyol (CIE), reunit aquesta setmana a la ciutat de Barcelona, ha aprovat per unanimitat l’elecció com a president de Pepe Serna Revert. Aquest últim assumeix la màxima representativitat de l’entitat per als pròxims dos anys segons la informació facilitada.

Cal assenyalar que el nou president ha desenvolupat la seua carrera professional lligat a la indústria tèxtil des de 1982 en diferents empreses del sector tèxtil, tant a Mèxic, com a Espanya. El març de 1996 fou elegit secretari general d’ATEVAL, Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, nomenat després com a president de la mateixa entitat el juliol de 2020. Aquest càrrec continua desenvolupant-lo en l’actualitat.

Serna ha participat des de 1996 ininterrompudament com a membre del Consell Intertèxtil Espanyol, del qual successivament, en els últims anys. També ha sigut Gerent, Secretari General i, fins ahir mateix, Vicepresident en l’últim mandat de Manu Díaz (2020-2022).

El recentment elegit president del Comité Executiu del Consell Intertèxtil Espanyol (CIE), Pepe Serna, ha manifestat el seu desig de «projectar al Consell Intertèxtil Espanyol al nivell que li correspon com a màxim exponent de la representació empresarial de la indústria tèxtil espanyola, mantenint el full de ruta que s’ha seguit fins ara i afegint, si cap, un reforçat compromís amb el CIE, sempre en defensa i per a la promoció de les empreses tèxtils espanyolesSerna ha volgut agrair a Manu Díaz l’excel·lent labor realitzada en el seu mandat amb el suport de la seua Secretària General, Marta Castells. Finalment s’ha mostrat molt il·lusionat davant aquesta funció que assumeix en un sector tèxtil que coneix bé i que ara afronta nous reptes després de la pandèmia de la Covid-19.

El Comité Executiu del CIE també ha nomenat a José Maria Mestres (president de Texfor) com a vicepresident i a Salomé Beneyto com a secretària general.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *