Més de 10.000 descàrregues de l’app de contes infantils de la Fundació Caixa Ontinyent

L’App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent “Els contes de Dino” ha superat ja les 10.000 descàrregues, una xifra que demostra el bon acolliment de l’aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu.

De moment, compta amb tres dels cinc títols que composen la col•lecció de contes infantils d’educació financera: “La llegenda del pacte de fraternitat”, “Dino i els diners” i “El porquet estalviador”. I està prevista la incorporació dels dos contes restants en les pròximes setmanes: “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.

L’aplicació, que es va estrenar el mes de juliol de 2020, té per objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d’una forma divertida i a través de les noves tecnologies.

Està destinat a xiquets de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d’Android (Play Store) com d’Apple (Apple Play). A més, està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglès i permet triar entre llegir o escoltar el conte. A més, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades amb la lectura per a afermar coneixements.

Contes premiats

Aquesta col·lecció de contes ha merescut el Premi a la Divulgació Financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la Millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica.

Un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d’educació financera, posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb prop de 60.000 usuaris. El programa compta a més amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions, conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *