La música pren protagonisme en el 9 d’Octubre de Muro

El 9 d’Octubre de Muro va donar protagonisme a la música amb un concert que va oferir a les 12 del migdia la Unió Musical al Parc del Batà amb aforament limitat per garantir el compliment de les mesures de seguretat davant la Covid-19.

En l’acte es va llegir el manifest a càrrec de Pep Baeza, persona molt vinculada a les entitats socials de la població. En el text, a més de les reivindicacions pròpies del Dia de la Comunitat Valenciana, es va fer referència a la important tasca que han exercit els col·lectius socials des de l’inici de la pandèmia del Coronavirus. El dia festiu no va incloure les habituals paelles a causa de la crisi sanitària però van ser molts els que van cuinar aquest típic plat valencià a casahem demanat que ens envien fotos per després elaborar un vídeo que difondrem per les xarxes socials. Esperem que a l’any que ve ho puguem celebrar amb normalitat“, assegurava Xelo Cascant; regidora de Cultura en aquesta localitat del Comtat.

La programació del 9 d’Octubre de Muro segueix aquest dissabte, a les 20:00 h, amb la posada en escena de ‘El Testament de Maria‘ al Centre Cultural de la mà de La Dependent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *