La Fira de Sant Isidre de Castalla reforçarà els serveis per als visitants

L’Ajuntament de Castalla continua incorporant novetats per a la pròxima edició de la Fira de Sant Isidre. Una de les més destacades serà la posada en marxa de tres aparcaments al mateix temps que s’habilitarà una zona de premsa acotada i personalitzada mentre que es reubicaran els diferents operadors.

Per altre costat s’ha triat un director amb la intenció de millorar l’esdeveniment i potenciar-lo. La persona seleccionada ha sigut Javier Montava, gerent de l’empresa GoOnFair, que està especialitzada en el sector de l’organització d’esdeveniments. El mateix director ha remarcat en la seua estrena en el càrrec que tots els canvis aplicats en la Fira busquen convertir la mateixa en un revulsiu per al turisme després de diversos anys d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19 «busquem planificar el desenvolupament de l’esdeveniment, generar l’estratègia per a convertir-lo en un referent a nivell comarcal i provincial, així com potenciar el creixement de la fira en tots els àmbits. Hi ha tres serveis bàsics en l’organització de qualsevol fira, l’estacionament, els banys i l’alimentació. Aquest any els visitants comptaran amb un manual del recorregut de la Fira, disponible en els dos punts d’informació que habilitarem en els accessos principals, per tal que puguen visitar tots els llocs i expositors de manera ordenada«, afirma Montava.

La Fira de Sant Isidre de Castalla se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de maig a la capital de la Foia. Continua obert el termini per a licitar els serveis d’organització, muntatge i gestió mentre que el Consistori ha posat en marxa diverses mesures fiscals per tal de potenciar la festivitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *