La Fira de Cocentaina dona a conéixer els detalls de la seua 677 edició

Cocentaina ha iniciat els preparatius per a la 677 edició de la Fira de Tots Sants, un esdeveniment que tindrà lloc de l’1 al 5 del pròxim mes de novembre. L’organització de l’esdeveniment ha estat a FITUR on ha pogut mostrar al món els atractius d’una de les Fires amb més públic de la Comunitat Valenciana. Així mateix, ha format part de l’Assemblea General anual de l’Associació de Fires Espanyoles (AFE) organitzada en les instal·lacions de IFEMA MADRID, aprofitant la celebració de FITUR.

Fins a FITUR va anar una comissió formada per l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa; la regidora de Fira, Eugenia Miguel; el regidor de Turisme i Cultura, Iván Jover i la regidora d’Innovació i transparència, Participació Ciutadana, Sanitat i Joventut, Maite Valls. Segons ha destacat Mireia Estepa, “presentem una 677 edició de la Fira de Tots Sants després d’una cita, la de 2022, on s’han superat les expectatives tant a nivell econòmic – comercial com en nombre de participants on hem batut rècord d’assistència i hem arribat a més de 535.000 visitants. La majoria de les fires d’Espanya encara no han recuperat les xifres de visitants prepandèmia, no obstant això, Cocentaina ja les ha superat, amb més de mig milió de persones”. La Fira de Tots Sants de Cocentaina no és només un esdeveniment de xifres i negoci, en el centre estan les persones i aquest ha estat un dels eixos tant per a l’edició de 2022 com la de 2023, on es focalitzaran “tots els nostres esforços per a dotar-la de major qualitat”, ha destacat al respecte la primer edil contestana.

Cal recordar que la darrera edició de la Fira contestana va estar marcada per dos aspectes fonamentals. Per un costat, la Tecnologia, utilitzada per a conèixer millor l’esdeveniment i totes les dades que faciliten una millor organització; i per una altra, l’Accessibilitat, fent del certamen un esdeveniment disfrutable per a totes les persones, independentment de les seves capacitats motores i sensorials. A aquesta edició 2023 se suma, a més, la Sostenibilitat. Tecnologia, Accessibilitat i Sostenibilitat seran, doncs, els tres eixos que configuraran l’organització de la pròxima Fira de Cocentaina 2023. Finalment manté la seva aposta per dinamitzar i donar suport als esdeveniments esportius de les nostres comarques. A més del Trail Fira de Cocentaina que se celebra cada any en dates pròximes al certamen firal, la Fira suma la seva imatge i col·laboració al Aitex Terra Trail que ha reunit durant el passat cap de setmana a més de 1000 corredors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *