Ja pots seguir en COPE ALCOI el Sorteig Extraordinari de La Grossa de Nadal

El 22 de desembre és una data marcada en el calendari per a molts. A dos dies de Nit de Nadal, arranquen les Festes amb el Sorteig Extraordinari de la Loteria. Un dia carregat de nervis i il·lusió a parts iguals en el qual hi ha 2.520 milions d’euros en joc. Una gran cita que, un any més, pots seguir, en directe, en COPE.

El sorteig de la Loteria de Nadal des de les 8.30 en COPE

María José Navarro i Goyo González exerceixen de mestres de cerimònies en un programa especial que arranca a les 8.30 hores des de ‘Herrera en COPE’. En rigorós directe t’anirem comptant, minut a minut, tot el que ocórrega en el Teatre Real de Madrid, que un any més acull aquesta cita tan especial.

Navarro i González entrevistaran els protagonistes del dia, començant pel públic present en el teatre i continuant amb els més agraciats de la jornada, aquells que resulten premiats. Tot sumat a una intensa cobertura a través de les xarxes socials i en cope.es, on els oïdors podran comprovar de primera mà si són els afortunats del sorteig amb més màgia de l’any.

La gran cita comença a les 9.00 del matí, però mitja hora abans arranquen els preparatius, constituint la junta que presideix el sorteig. A continuació es mostren les boles i es reparteixen en els dos bombos, el que té els premis i el que inclou els números. En aquest punt, els xiquets de Sant Ildefons comencen l’extracció.

Cada any, el premi més esperat per tots és el primer premi, més conegut com ‘La Grossa’. Si tens la fortuna de comptar amb un dècim que corresponga a aquest número, et faràs amb un premi de 400.000 euros, la qual cosa suposa 20.000 per cada euro jugat. Però això no és tot, a més de ‘La Grossa’, hi ha una altra sèrie de premis que suposen xifres importants de diners, com poden ser el segon o el tercer.

L’especial per a seguir el sorteig de la Loteria de Nadal suposa també el començament d’una àmplia programació que té preparada COPE per a acompanyar-te durant aquest Nadal. Els comunicadors de COPE mantenen viva la il·lusió pel Nadal oferint la millor ràdio en directe per a aquests dies tan especials. Per a això, la cadena ha preparat una marató de programació especial, amb informació, anàlisi i molt entreteniment, que podrà seguir-se en l’antena, per Cope.es i a través de l’app.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *