Gran éxito de la Semana de la Ciencia del Campus

El passat cap de setmana va finalitzar la XVIII edició de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Aquest esdeveniment va tindre lloc del 12 al 27 de novembre i va incloure 11 activitats de tota índole com  conferències, visites guiades, monòlegs científics i tastos gastronòmics. Més de 1.000 persones van assistir de manera presencial a totes les activitats, a les quals cal sumar les que es van connectar a través de streaming.

Totes les propostes es van desenvolupar amb els protocols establerts davant la situació sanitària marcada per la Covid-19. La Setmana de la Ciència fou inaugurada pel rector de la UPV, José E. Capilla. Va estar acompanyat pel director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, i el regidor de Transició ecològica, Protecció Civil i Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Silvestre. A mes cal apuntar que en la Setmana de la Ciència van participar en alguna de les activitats grans personalitats com Adela Cortina, José Francisco Montserrat, Juan Fuster, Conrado Martínez, Pere Estupinyà, Manuel Martín-Loeches, Josep Lluís Pérez Verdú, José Manuel López Nicolás, Kiko Moya, Ignasi Grau, Jorge A. Soler, Alicia Pelegrina, Laura Toribio, Víctor Manero i Mariola Penadés «totes les activitats han tingut una gran acollida. La Setmana de la Ciència ha tornat a complir el seu objectiu en la seua 18a edició, que no és un altre que el d’acostar la ciència al públic en general”. Díez també afig que “aquest esdeveniment està totalment consolidat i l’organització ja pensa en la pròxima edició. Agraïm a tots els col·laboradors el seu suport any rere any”, va afirmar Vicente Díez, el Director de la Setmana de la Ciència.

La Setmana de la Ciència ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología – Ministerio de Ciencia e Innovación. També han estat presents la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada amb l’Ajuntament d’Alcoi; l’IVAM CADA Alcoi, l’Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i Data Transfer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *