Francés: «vos demane continuar amb eixe esforç per a complir amb totes les normes sanitàries»

La incidència acumulada per Coronavirus a la ciutat d’Alcoi contínua augmentant i aquesta superava els 450 casos per cada 100.000 habitants amb les dades que la Conselleria de Sanitat va actualitzar el passat divendres. En aquests moments la capital de l’Alcoià, i a l’espera de les dades que sabrem demà, té un total de 274 casos positius de Covid-19 actius després de sumar 98 contagis més abans del cap de setmana que acabem de deixar enrere.

Per aquest motiu l’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat per tal que seguim complint les mesures establides de cara a frenar la cinquena onada de la pandèmia. En aquest sentit l’alcalde assegura que la nostra ciutat està per sota de la mitja de la Comunitat Valenciana però en uns nivells que ara mateix són molt preocupants «la pressió de l’atenció primària és molt elevada, per això us demane continuar amb eixe esforç per a complir amb totes les normes sanitàries i evitar situacions de contagi amb l’ús de la mascareta, amb el distanciament social, evitant reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en el públic. Un esforç que permetrà que gràcies al compliment de les normes puguem reduir aquesta incidència d’una forma ràpida. Val la pena després d’haver patit tant, complir amb les recomanacions, complir amb la normativa per a véncer tots junts aquesta pandèmia«, afirma.

Recordar que les mesures que estan en vigor en la Comunitat Valenciana en la recta final del mes de juliol són l’aplicació de toc de queda entre la 1 i les 6 del matí en 77 municipis de la Comunitat. També s’ha aprovat reduir l’aforament en els casos dels espectacles, esdeveniments esportius o piscines recreatives al 50% per interior amb un màxim de 1.500 persones, recordant que l’hora de finalització com a màxim seran les 00:30h. Finalment segueixen en vigor les mesures decretades del tancament de l’oci nocturn i l’avanç del tancament de l’hostaleria, fins a les 00:30h, mentre que les taules de l’hostaleria podran estar ocupades per un màxim de 10 persones en exteriors i 6 persones en interiors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *