Estrenem nova temporada de ràdio

Cope Alcoi ha estrenat en aquest dimarts 1 de setembre la temporada de ràdio 2020/2021 i ho ha fet amb la incorporació de novetats per a seguir estant al costat dels oients d’Alcoi i de les nostres comarques.

De dilluns a divendres Gabriel Pascual ens acostarà tota l’actualitat local i comarcal en els nostres informatius matinals que arribaran puntuals a la seua cita, dins del magazín #HerreraEnCope, a partir de les 7:25h, 7:55h y 8:24h del matí. A més a les 7:20h i les 7:50h podràs seguir la informació regional de la mà de Cope Comunitat Valenciana. L’aposta informativa dels matins es completa amb desconnexions locals d’un minut on seguirem contant la informació de servici i l’última hora de cada jornada a les 09:04h, 10:04h i 11:04h.

Al migdia Neus Úbeda s’incorpora al nostre magazín #MediodíaCope i en aquest espai seguirem estant pendents de l’actualitat més pròxima comptant amb les veus dels seus protagonistes. De dilluns a divendres, entre les 12:50h i les 13:30h, tindrem entrevistes i informació sense deixar de costat espais consolidats dins de la nostra programació com ara #LaMirada de María Socorro Cancho, el #TiempoDeAnálisis, #DidacTIC amb Ximo Sandoval, #LaNostraFesta amb Carlos Taléns o #LosSonidosDelCine. Seguidament, a les 14:20h, Gabriel Pascual agafa el relleu en #MediodíaCope amb l’informatiu diari local i comarcal.

L’esport tindrà el seu protagonisme cada dia en #DeportesCopeAlcoy, a partir de les 15:25h, amb Gabriel Pascual i durant tota la vesprada t’oferim desconnexions informatives on Cope Comunitat Valenciana ens actualitza la informació regional a les 16:04h, 17:04h, 18:04h, 19:10h i 19:50h.

La nova temporada de ràdio arriba amb un reforç de l’aposta digital, a través de la renovada pàgina web www.copealcoy.es, i de les nostres xarxes socials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *