El Mercat de Nadal supera els 10.000 visitants

El Mercat de Nadal d’Alcoi va registrar durant el passat Pont Festiu un total de 10.723 visitants, una cita que es va portar a terme a ‘La Glorieta’ des del dissabte 5 de desembre al dimarts dia 8.

En el Mercat hi ha hagut un total de 26 paradetes amb productes típics del nostre Nadal, amb dolços, elements de decoració, regals i l’espai solidari, on la ciutadania ha col·laborat amb Càritas perquè ningú passe fred aquest hivern. Han aconseguit gràcies als diferents donatius 400 bombones de butà. També hi havia un espai perquè la infància jugara amb el tir amb arc i pogués fer passejos amb burretes o camellssabíem que era un any difícil, però la intenció era mantenir el Mercat amb totes les mesures de seguretat. En Alcoi no només tenim un Nadal únic, també tenim un comerç excel·lent. Estem satisfets per la bona acollida que ha tingut el Mercat i vull felicitat el bon comportament que ha tingut la ciutadania. Ara més que mai és el moment de poder gaudir de les compres de la mà dels nostres comerciants i de la seua proximitat i professionalitat. Ho hem pogut fer en el Mercat de Nadal i ara ho podem seguir fent en les nostres compres, a més podrem obtenir descomptes importants en tots els comerços que s’han adherit a la campanya Reactiva Comerç“, afirma la regidora de Comerç; Vanessa Moltó.

El Mercat es va organitzar complint totes les mesures de seguretat, amb control d’aforament, col·locació de gel hidroalcohòlic, un itinerari marcat, diferenciació de portes per a l’entrada i eixida i distància adequada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *