El Departament de Salut d’Alcoi suma 100 nous contagis per Coronavirus

El Departament de Salut d’Alcoi ha sumat 100 nous contagis per Coronavirus segons les dades que ha actualitzat la Conselleria de Sanitat en el matí d’aquest divendres 13 d’agost. La incidència acumulada ha baixat fins als 335 casos per cada 100.000 habitants però, malgrat aquestes xifres, encara estem per damunt del marge del risc extrem de contagi.

Per municipis Alcoi ha sumat 34 contagis més, Ibi 19, Muro 13, Onil 4, Castalla 4, Banyeres de Mariola 4, Alfafara 1, Balones 1 i l’Orxa 1. En el camí cap a l’equador del mes d’agost tenim 459 casos positius actius per Covid-19 mentre que hi ha un total de 14.957 positius notificats des de març de l’any 2020. Afortunadament seguim sense sumar defuncions des de meitat del passat mes d’abril i el nombre total de decessos continua estabilitzat en els 416.

Finalment el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha autoritzat la limitació a un màxim de 10 persones de les reunions socials i familiars i la restricció de la mobilitat nocturna entre la 1 i les 6 hores de la matinada en 68 localitats de més de 5.000 habitants que presenten un major risc epidemiològic per Covid-19. D’aquestes 32 estan en la província de València, 27 en la d’Alacant i 9 en la de Castelló. Aquestes mesures estaran actives des del 17 d’agost fins al sis de setembre i en les nostres comarques afecten els municipis de Cocentaina i Onil. Per la seua banda Banyeres de Mariola i Muro deixaran de tindre el toc de queda a partir del 16 d’agost.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *