Cocentaina millora la rotonda de Sant Cristòfol

L’Ajuntament de Cocentaina ha realitzat el condicionament de la zona interior de la rotonda d’accés al Polígon de Sant Cristòfol, un projecte que ha consistit a eliminar les parts que eren de terra al mateix temps que aquestes s’han substituït per grava compactada amb resina. D’aquesta forma el seu manteniment serà molt més efectiu i net.

A més, s’ha reparat el rastell de formigó perimetral de la rotonda que estava en mal estat i aquesta actuació ha suposat una despesa de 17.473,08 euros. En aquesta mateixa zona també s’han eliminat barreres arquitectòniques, realitzant-se actuacions de reparació del rastell de la vorera i creació d’una rampa al carrer pujada a Sant Cristòfol millorant l’accessibilitat de la població “per últim, aprofitant les obres, s’ha millorat l’enllumenat, cohesionant un tram de la xarxa d’il·luminació i substituint les lluminàries per a reduir el consum energètic“, explica la regidora d’Urbanisme; Eugènia Miguel.

Per últim s’hi han invertit 9.164,96 euros, per a substituir les il·luminaries del Carrer Colon, l’Avinguda del Real Blanc i la Rotonda de l’Altet; i la instal·lació posterior de fanals de baix consum.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *