Cocentaina estrena amb gran èxit el primer Mig Any de la Fira

Cocentaina va viure la passada setmana el Mig Any de la Fira de Tots Sants i des de l’organització del Certamen fan un balanç molt positiu de les activitats organitzades, les quals va tindre un gran èxit de participació. D’aquesta forma es consolida una fórmula que naix per a dinamitzar el comerç i l’hostaleria local al mateix temps que busca marcar l’equador en el camí cap a la Fira del mes de novembre.

El II Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants va comptar amb 97 inscripcions per participar de forma presencial i 32 per fer-ho online, procedents de tot Espanya. Un dels principals objectius d’aquesta trobada entre professionals és facilitar les eines que permeten millorar l’experiència, tant de venedors com dels visitants de Fira. Per altre costat, hi va haver una taula redona en la qual han participat representants dels principals certàmens firals de la Comunitat Valenciana com Xàtiva, Castalla, Oliva o la mateixa Cocentaina. Un altre dels punts clau del congrés fou la sessió oberta al públic, centrada en la gastronomia.

Per altre costat, les XV Jornades Gastronòmiques foren un èxit rotund, acompanyades per una climatologia més pròpia de l’estiu que convidava a gaudir del carrer i de les nombroses terrasses que ofereixen els establiments de Cocentaina. L’hostaleria del municipi va registrar ple total. 

Finalment el I Fira Fest, celebrat al recinte firal, va registrar una gran participació. El disseny del format del festival va tindre molt bona acollida, ja que va combinar la música en directe, amb foodtrucks i les barres dels establiments d’oci locals que posaven a la disposició del públic una oferta variada d’alimentació per a consumir en el mateix recintela calor va jugar en contra de les actuacions programades durant el dia, perquè va fer que el públic fora menor de l’esperat en les hores centrals de la jornada. No obstant això, en caure el sol, el recinte registrava molt bona ocupació, la qual cosa ens indica que el format és l’adequat, però caldrà revisar horaris per a la pròxima edició”, va dir al respecte la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

Totes les activitats van eixir endavant sense incidències a ressaltar i van generar molt bon ambient en tot el poble.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *