Cinquanta anys de festa i música

La Filà Andalusos d’Alcoi ha preparat una interessant activitat per a aquest cap de setmana per tal de commemorar els cinquanta anys que porta l’Agrupació Artística Musical Real de Gandia acompanyant-los durant les nostres Festes de Moros i Cristians. Es tracta d’un concert de música festera que tindrà lloc el dissabte 12 de març, a partir de les 20:00h, al Teatre Salesians.

Mig segle de bona amistat dona per a molt i des dels Andalusos han preparat amb molta il·lusió una cita musical que està oberta per a tota la ciutatqualsevol persona que desitge vindre ho pot fer i tan sols ens ha d’enviar un correu electrònic per a fer la reserva, abans del dissabte, a la direcció filaandalucesalcoy@gmail.com“, explicada aquest dimecres en COPE Alcoi Toni Justícia, Primer Tro de la Filà. Respecte al Concert, asseguren que el mateix farà un repàs per aquests cinquanta anys de trajectòria conjunta entre la Filà i la banda “escoltarem peces que són emblemàtiques per a nosaltres i amb tota la música que sonarà farem un viatge molt especial a través del temps“, explicava en l’entrevista Nando Moncho, Darrer Tro dels Andalusos. Per últim des de la mateixa banda es mostren molt satisfets per la relació de germanor que mantenen amb aquesta Filà alcoiana “per a un músic sempre suposa una gran il·lusió vindre a Alcoi a tocar a Festes. Amb els Contrabandistes hem viscut moments molt especials, tant en els actes festers com dins de la Filà“, concloïa Pep Bolta; President de l’Agrupació Artística Musical Real de Gandia.

A continuació pots escoltar tot el que ens han contat els tres convidats durant l’entrevista que ens han concedit en aquest dimecres:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *