Carlos Mazón: «La Fira de Cocentaina es un gran aparador per a oferir productes extraordinaris»

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, s’ha desplaçat en aquest dilluns 31 d’octubre fins a Cocentaina per a visitar la 676 edició de la Fira de Tots Sants que celebra el municipi des del dissabte. Mazón ha recorregut els carrers de la Vila Comtal i ha estat en l’espai del Patronat de Turisme Costa Blanca, lloc en el qual es donen a conéixer els atractius dels municipis de la nostra província.

Carlos Mazón ha passat pels micròfons de COPE ALCOI durant el programa especial que estava oferint aquesta casa, amb motiu de la Fira, i ha assenyalat que aquest certamen és «un gran trampolí per a oferir productes autòctons de gran qualitat«. Així mateix, ha destacat l’hospitalitat de la gent de Cocentaina i la gran quantitat de visitants que es reuneixen entorn d’aquest certamen, tant de municipis de la comarca com d’altres parts de la província i del territori nacional «és un focus, una referència i un gran trampolí per a oferir productes extraordinaris», ha assegurat. El President ha reivindicat d’igual forma el consum d’articles de proximitat «si els ciutadans de la Comunitat Valenciana augmentem només un 5% la compra de productes de la nostra terra estarem ajudant a crear més de 100.000 llocs de treball«, ha sentenciat.

Durant l’entrevista concedida a COPE ALCOI Carlos Mazón ha aprofitat també per a parlar de les inversions que la Diputació ha atorgat a Cocentaina en aquesta legislatura. En aquest sentit ha dit que la institució continuarà recolzant a la capital del Comtat «no sols amb la promoció de la pròpia fira, la nostra presència i el nostre estand, sinó amb les ajudes directes històriques que està rebent. La inversió extraordinària durant aquesta legislatura a Cocentaina està a prova de bombes, i continuarem incrementant i donant suport a la localitat, perquè Cocentaina mai és una despesa, sinó una inversió pel dinamisme de la seua gent«, ha conclòs.

En la visita a la Fira de Tots Sants, Carlos Mazón ha estat acompanyat per la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, els diputats provincials Alejandro Morant i Javier Gutiérrez, l’alcaldessa del municipi, Mireia Estepa, així com pel director de l’ens turístic provincial, José Mancebo. El president ha recorregut diferents estands dedicats a l’artesania tradicional, el comerç local i altres àrees tematizadas. També ha estat acompanyat per alcaldes de la comarca, regidors del PP o diputats autonòmics dels populars com Fernando Pastor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *