Unanimitat perquè l’Alcoyano siga Bé d’Interés Cultural

No s’han produït sorpreses i la votació en el Ple Extraordinari celebrat a l’Ajuntament d’Alcoi a primera hora del matí d’aquest divendres ha tirat avant segons el que estava previst. Hi ha hagut unanimitat a l’hora d’aprovar que el Club Esportiu Alcoyano siga declarat com a Bé d’Interés Cultural (BIC), una proposta que ara serà elevada a la Generalitat Valenciana.

El regidor de Patrimoni Cultural ha sigut l’encarregat de defensar la petició recordant la idiosincràsia del Club blanc-i-blau, entitat que va ser fundada el 13 de setembre de 1928. També ha destacat la trajectòria esportiva i social de l’Alcoyano en els seus quasi cent anys d’història “un club amb valors socials centrats en la defensa de la rellevància local, i la importància del festiu, lúdic i recreatiu, així com exemple educacional per a la societat en general però, especialment, per als individus més xicotets que veuen en el club un exemple de treball en equip, respecte, compromís, responsabilitat, esforç, igualtat i disciplina“, ha afirmat Ignacio Trelis. Des del Partit Popular han pres la paraula per a fer un important anunciel nostre partit ha fet els deures i tenim el compromís del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, per a agilitzar al màxim aquesta qüestió“, ha dit el regidor Jordi Reig.

Demà manifestació fins al Collao

Recordar que per a aquest dissabte està convocada una manifestació que partirà a les cinc de la vesprada des de l’Ajuntament d’Alcoi i que discorrerà fins al Collao. Des de la plataforma ‘La Moral No Morirà’ han emés un comunicat en el qual animen a la societat en general a sumar-se a la marxa abans de la trobada Alcoyano-Intercity que es disputarà després d’aquesta. Han emés un comunicat en el qual deixen clar que la marxa “no és contra ningú, sinó a favor de l’Alcoyano i la seua supervivència, per la qual cosa demanem a tots els assistents que es reivindiquen, però amb civisme i respecte i sense provocar pertorbacions de l’ordre públic“. Recorden que “són una afició exemplar” i destaquen que “tenim l’oportunitat de mostrar-li-ho a tota Espanya, que camina pendent de nosaltres”. També deixaven clar que darrere de la convocatòria només estan ells “cap representant ni partit polític l’encapçalarà“.  Pots llegir el text ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *