Una oportunitat per a connectar el talent de la EASDA d’Alcoi amb les empreses de la ciutat

L’ Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha organitzat una interessant iniciativa per a aquest dijous que compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Es tracta de l’activitat ‘Àgora, talent i disseny’, una proposta que busca acostar el talent que es genera en la EASDA a les empreses de la ciutat i fins i tot de la comarca.

Com el seu propi nom indica, l’esdeveniment es desenvoluparà en l’Àgora durant aquesta vesprada i arrancarà amb una exposició de projectes de disseny per part de 15 alumnes de les diferents especialitats que s’imparteixen en l’Escola d’Art (animació, gràfic, producte, moda, interiors, il·lustració i fotografia). Seguidament,  intervindran breument professionals de diversos sectors, per a aportar les seues experiències en matèria de col·laboració amb l’escola i transmetre, de pas, les necessitats laborals que sorgeixen en l’àmbit empresarial per a alinear-les amb els estudis que imparteix el centre. Finalment hi haurà un espai de networking i d’intercanvi de coneixement entre les diferents parts implicades “han confirmat la seua assistència més de quaranta empreses i l’èxit que ha tingut aquesta primera edició ens ha portat ja a pensar en la següent i fins i tot a planificar idees per a incrementar la duració d’aquesta jornada“, explicava aquesta setmana en COPE ALCOI Diana Ortiz; directora de la mateixa Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Per la seua part des del Consistori indiquen que han donat tot el suport al plantejament que va fer el centre i remarquen la importància de posar en valor el talent que es genera a la ciutat “tenim un ampli potencial en matèria de formació, tant universitària com d’FP i en tota l’oferta que s’imparteix en l’Escola d’Art, per això és important retindre-ho en les nostres empreses i cites com aquesta contribueixen al fet que el nostre teixit industrial conega els perfils que sorgeixen a Alcoi“, afirmava el vicealcalde i regidor de Promoció Econòmica; Àlex Cerradelo.

‘Àgora Talent i Disseny’ s’inaugura aquesta vesprada a partir de les 17:00h. Assistiran a l’acte Toni Francés (alcalde d’Alcoi), Àlex Cerradelo (vicealcalde) i Diana Ortiz (Directora de la EASDA).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *