Un incendi arrasca una fàbrica tèxtil entre Alcoi i Cocentaina

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant van treballar ahir en l’extinció d’un incendi que va tindre lloc en una nau tèxtil situada entre els termes municipals d’Alcoi i de Cocentaina. El sinistre es va originar a l’altura del número 177 de la carretera de Serelles en una zona situada al costat del Polígon Industrial Cotes Altes de la capital de l’Alcoià.

Les flames, segons van informar els Bombers, es van iniciar en una màquina i van acabar estenent-se per tota la nau. El foc es va produir ahir dimarts a la vesprada, rebent els bombers l’avís a les 17.24 hores. Des del mateix Consorci Provincial de Bombers expliquen que a la seua arribada hi havia “molt de fum” en la zona i detallen que l’incendi es va estendre ràpidament deixant la nau molt afectada pel foc”. Afortunadament no va caldre lamentar ferits i les flames van ser extingides a les 20.02 hores.

Els mitjans utilitzats per a l’extinció van ser una unitat de comandament de prefectura, una bomba urbana pesada i una bomba nodrissa pesada. També van intervindre un sergent, un cap i quatre bombers del parc de Cocentaina.

 

Detenció a Ibi i danys en mobiliari urbà d’Alcoi

La crònica de successos ha estat marcada aquesta setmana per la detenció d’un jove a Ibi després d’apunyalar amb un ganivet a un altre prop de la jugular. Els fets es van produir aquest dilluns a les portes del poliesportiu de la localitat i, al carrer Jaén, al voltant  de les 22.20 hores, quan la Policia Local va rebre un avís del 112 sobre el succeït. Efectius de la Policia Local i la Guàrdia Civil van seguir per la localitat al suposat autor, després d’emprendre la fugida, i al final van aconseguir detindre-lo en l’Avinguda de la Província. Al marge d’això, el mobiliari urbà va tornar a patir un acte vandàlic a Alcoi. En aquest cas, es tracta d’un banc pintat amb els colors de la bandera LGTBIQ+ que ha sigut destrossat en la Zona Nord de la ciutat. Des de Ponts d’Igualtat denuncien l’acte, que qualifiquen de ‘delicte d’odi’ «condemnem rotundament els fets, en els quals uns vàndals van atacar un banc que representa la llibertat, la tolerància i el respecte a la nostra ciutat. Novament hem de parlar d’un atemptat contra aquestes llibertats», ha lamentat Aitor Pla, president del col·lectiu, en declaracions a COPE ALCOI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *