S’incendien dos contenidors subterranis a Alcoi

Nova actuació del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant esta setmana. Dos contenidors subterranis, situats al carrer Entenza d’Alcoi, s’han cremat esta matinada.

Fins al lloc dels fets s’han hagut de desplaçar els bombers per a apagar el foc. En concret, dues dotacions del parc de Cocentaina que han pogut extingir les flames.

Rescat en muntanya

Nou incident a les muntanyes de la comarca de l’Alcoià. El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha informat del rescat d’un caçador ferit a Tibi.

Els fets van tindre lloc este dimarts, prop de la una menys quart del migdia. Un home havia entropessat en la senda de la vaca, en el Pantà de Tibi, i li era impossible arribar fins al seu vehicle. Segons han informat els bombers, el caçador presentava un possible trencament de tíbia i peroné.

A causa de la distància entre el lloc en el qual es trobava el ferit i el cotxe, no resultava viable fer el trasllat en llitera. Per al rescat, es va haver d’utilitzar un helicòpter, que el va traslladar fins al parc de bombers de Sant Vicent. Allí ho esperava un SAMU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *