Reforçar l’Atenció Primària, objectiu prioritari del nou equip directiu del Departament de Salut d’Alcoi

El nou equip directiu del Departament de Salut d’Alcoi ja ha començat a treballar i un dels objectius prioritaris que es marca en aquesta nova etapa és reforçar l’Atenció Primària dels municipis de les nostres comarques. Tot això per a evitar que l’atenció mèdica de les xicotetes poblacions puga veure’s minvada tal com ha succeït durant l’últim estiu.

A aquesta qüestió s’ha referit durant la setmana el nou Secretari Autonòmic de Sanitat en la visita que va fer a l’Hospital Verge dels Lliris per a presidir la presentació de l’esmentat equip directiu. Paco Ponce va insistir que es treballarà per a reforçar la plantilla d’una zona de difícil cobertura com la nostra, tant de l’Hospital com dels Centres de Salut, igual que va incidir en la necessitat de plantejar millores urgents en l’Atenció Pimaria de la comarca. D’igual forma va elogiar la labor de les persones que estan ara al capdavant de la gerència del Departament de Salut d’Alcoisón professionals que treballen ací, coneixen molt bé les necessitats sanitàries de la zona i estan implicats fins a la medul·la a millorar la situació actual. Han tingut protagonisme en reivindicacions i ara, amb una il·lusió enorme, han fet un pas avant per a assumir la gestió. Tenim el millor equip per al millor Departament“, va sentenciar. En termes similars es va expressar el nou gerent de l’àrea sanitària recordant que aconseguir una millor Atenció Primària i Atenció Rural són qüestions fonamentalstenim 25 pobles, que són quasi la meitat de la població del Departament, que no tenen semàfor però tampoc tenen metge. Ho solucionarem“, va dir Alfredo Rizo.

Indicar que el nou equip directiu està integrat per Bea Vañó com a Directora Mèdica mentre que Santiago Aniceto és el Director Econòmic. Per part seua, Belén Abad serà la Directora d’Infermeria d’Atenció Primària; i Adela Salieto és la Directora d’Infermeria de l’Hospital Verge dels Lliris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *