Rafa Zamorano, candidat del Partit de la Ciutadania: «El descens de l’activitat comercial és el principal problema d’Alcoi»

El Partit de la Ciutadania d’Alcoi concorre a les Eleccions Municipals amb Rafa Zamorano com a cap de llista. Uns comicis els del pròxim 28 de maig que el candidat afronta amb il·lusió. Ell no és polític, diu, sinó un comerciant que vol posar als autònoms en valor, entre altres propostes.

No obstant això, sí que s’ha interessat per aquest món. “Des de sempre he sigut una persona activa políticament, però mai he tingut cap càrrec polític”. Tota la seua vida s’ha dedicat al sector del comerç i és ací on ha trobat les mancances que li han portat a fer un pas al capdavant. “M’ha permés veure de prop la falta de suport. Això, desafortunadament, ha provocat el tancament de comerços i indústries”, lamenta Zamorano.

La seua candidatura la componen, assegura, persones amb diferents tendències polítiques, diferents maneres de veure la realitat.

El descens de l’activitat comercial d’Alcoi és el principal problema“, apunta el candidat. I, per això, aquesta és una de les principals línies del seu programa polític. “Prometem un suport total al xicotet comerç, restaurants i autònoms“. No sols mesures per a mantindre la persiana pujada, sinó també perquè puguen compaginar la seua vida laboral i personal. Són partidaris, per tant, de projectes com els bons comercie.

Des de la formació consideren que la gestió d’Alcoi en els últims anys ha convertit la ciutat en un lloc ‘caòtic’ i ‘intransitable’. Denuncien falta d’aparcament en tot el municipi i, sobretot, en el cas històric. A més, critiquen que la conversió en zona de vianants del Centre ha desviat el trànsit als carrers més estrets -com Sant Jaume o Casablanca-.

Entre les seues propostes està dotar la ciutat d’una flota de microbusos elèctrics, comunicar l’Hospital Verge dels Lliris amb l’autovia, la reparació del pont del polígon Santiago Payá, la rotonda polígon Cotes Baixes i el pont de Serelles.

Per a la formació resulta vital també la creació del polígon mancomunat i l’adaptació de la indústria de la ciutat a les característiques del sòl.

I per als joves prometen donar facilitats per a emancipar-se, amb ajudes econòmiques per a la compra del primer habitatge i la seua adequació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *