Mutua de Levante acull a Alcoi un original Belén durant aquest Nadal

Durant aquest Nadal també podem veure un singular Betlem en les oficines que Mutua de Levante té situades en la Zona Nord d’Alcoi, concretament en la Avinguda de la Hispanitat. Allí trobem un conjunt en el qual es representen algunes de les escenes bíbliques més significatives relacionades amb el Naixement de Jesús com el part a Betlem, la vinguda dels Reis Mags o L’Anunciació dels Pastors. Tot això sense deixar de costat un bon nombre d’escenes costumistes que desperten l’admiració dels qui contemplen aquest Betlem.

Aquesta proposta se suma a les altres iniciatives que ha fet realitat l’Associació Belenista de Santa Rosa aquest Nadal. El primer dels conjunts fou beneït divendres 1 de desembre a l’església de Santa María per part de Don Jesús Fuentes, el nou titular de les parròquies del Centre. Es tracta de dos grans Pesebres en els quals trobem escenes habituals com l’Anunciació, la Fugida a Egipte, el Naixement de Jesús o la Vinguda dels Reis Mags “i en aquest últim aspecte trobem alguna cosa que ens fa molta il·lusió i que, per la qual cosa ens diuen, està agradant molt. Hem representat l’Adoració dels Mags portada al terreny d’Alcoi amb una recreació fidedigna de la Plaça d’Espanya en l’instant en el qual es produeix aquest moment durant la Cavalcada del cinc de gener”, detallaven en COPE ALCOI José Miguel Bou i Paco Guillem; representants de la mateixa Associació Betlemista de Santa Rosa.

A això se li sumen el Betlem que han muntat en les oficines de Mútua de Levante de la Zona Nord i que va ser inaugurat abans del pont festiu de La Constitució. A més, ha obert les seues portes el Betlem del Círculo Industrial i el migdia del Dia de La Immaculada Concepció va estar reservat per a beneir el Betlem de Santa Rosa que se situa en les vitrines de l’oficina que Caixa Ontinyent té en aquesta barriada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *