‘Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 8 de juliol 2024 (14:20h)

Hui dilluns us hem contat que continuarà funcionant amb normalitat la Biblioteca Infantil de Tirisiti. També hem destacat que l’activitat empresarial a Rodes podia començar a ser una realitat a partir de finals d’any.

Unes 14 empreses estan interessades, hui dia, a instal·lar-se al Parc Tecnològic i Cultural de Rodes d’Alcoi, projecte que ja ha entrat en la seua recta final. Així ho ha destacat aquest dilluns en COPE ALCOI l’alcalde de la ciutat, Toni Francés, al mateix temps que ha avançat la intenció que a la fi d’any puga començar l’activitat empresarial en el recinte.

Francés ha apuntat que eixes 14 empreses, que representen uns 70 treballadors, s’han interessat a estar a Rodes sense que encara s’haja posat en marxa la campanya per a donar a conéixer les mateixes instal·lacions i totes les possibilitats que oferiran les mateixes. En aquest sentit l’alcalde ha explicat que serà al setembre quan comence la difusió del Parc Tecnològic i Cultural per a donar-lo a conéixer al sector empresarial “les que ara mateix volen situar-se a Rodes són incipients, de recent creació, i s’espera un creixement ràpid en contractacions o treballadors. Volem que eixe procés el facen ací acompanyat de tot el valor afegit que oferirà el complex“, ha conclòs el primer edil.

Adjudicades les obres de l’edifici administratiu que completarà el projecte

Al marge d’això, cal destacar que l’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat per 3,4 milions d’euros la reforma de l’edifici que es dedicarà a la part administrativa, obra que havia quedat deserta. Els dos immobles en els quals s’intervindrà estan situats en els números 4 i 6 del carrer Tibi i albergaran usos administratius i alguns usos culturals. La part administrativa inclourà zones del centre de desenvolupament empresarial especialitzat en àrea tecnològica i d’investigació, des d’un vestíbul d’atenció, oficines de tallers i reunions o un cotreball públic fins a un espai d’habitatges temporals compartits per a usuaris del Parc Tecnològic que necessiten allotjar-se uns dies. A més, el projecte inclou la creació d’una casa museu en un habitatge del número 6 del carrer Tibi, on es podrà veure l’antiga forma de vida dels habitants de la zona, aprofitant que existeix un habitatge original en bon estat. En les dues últimes plantes se situaran les oficines municipals. El termini d’execució dels treballs és de 18 mesos i els mateixos estan cofinançats per la Diputació d’Alacant, que aportarà 1,2 milions d’euros aproximadament, i per l’Ajuntament d’Alcoi que es fa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *