‘Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 20 de novembre 2023 (14:20h)

Hui hem parlat de la jornada VRAIN que va tenir lloc la setmana passada al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. També hem parlat del canvi d’horari a l’acte de les Pastoretes.

Alcoi continua preparant els actes de la pròxima trilogia nadalenca i un dels moments que tornarà a presentar enguany alguns canvis són Les Pastoretes. Esta desfilada té lloc sempre el diumenge anterior a la vinguda de Ses Majestats d’Orient però en 2023 la cita cau en 31 de desembre, motiu que ha portat a l’Ajuntament d’Alcoi a repetir el format del passat any per a així evitar que l’instant coincidisca amb els preparatius de la Nit de Cap d’Any.

D’aquesta manera, la comitiva que integren pastors i pastores arrancarà a les sis de la vesprada del dilluns 1 de gener des dels voltants de la Font Redona. L’any passat també es va fer així, perquè resultava complicat celebrar la desfilada en el matí del primer dia de gener després de les celebracions d’Any Nou, i en la pròxima trilogia nadalenca s’aposta per idèntica fórmula amb la finalitat de fomentar també que hi haja una gran participació en un dels actes més entranyables del ‘Nadal Alcoià’.

Com sol ser habitual, en Les Pastoretes prendran part el Grup de Danses Carrascal i el Grup de Danses Sant Jordi, al costat dels carros engalanats, i no faltaran els balls populars davant la Sagrada Família. En la baixada de ‘Els Pastoretes’ des de la Font Redona fins a la Plaça d’Espanya estarà de nou l’acompanyament de la Corporació Musical Primitiva.

Els protagonistes del pròxim Nadal 

Cal destacar que la setmana passada es van conéixer els noms dels principals protagonistes que estaran al costat de Ses Majestats preparant la visita que Melchor, Gaspar i Baltasar faran a la ciutat el gener vinent. D’una banda el professor Tono Belda ajudarà l’Ambaixador Real a redactar el text del Ban Reial i l’actriu Pilar Almería col·laborarà en les tasques de declamació. Per part seua, Miguel Ángel Bonilla és l’autor del cartell anunciador de la Cavalcada i el Club Atletisme Alcoi, SOLC (Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer) i la Filà Verdes faran possible la visita real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *