Tres candidats opten a presidir l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi

L’Associació de Sant Jordi s’encamina cap al procés electoral per a renovar part de l’actual Junta Directiva i elegir també al nou president de la institució després que l’actual, Juan José Olcina, haja finalitzat el seu segon mandat de quatre anys al capdavant de la màxima institució festera. Una vegada conclòs el període de presentació de candidatures, són tres els festers que aspiren a regir l’Associació i que concorren a l’elecció prevista per al 30 de maig durant l’Assemblea General Ordinària prèvia a la festivitat del Corpus Christi.

Es tracta de Juan Antonio Canalejas, de la Filà Benimerins i que fins ara era Ponent d’Actes i Festivals. A ell se li uneix Luís Sorolla, de la Filà Llana i que ha ocupat diferents responsabilitats anys arrere en l’Associació de Sant Jordi. Finalment destaca Paco García, fins ara Vicepresident de la institució, i que pertany a la Filà Judios.

Hi ha altres vacants que cobrir en aquestes eleccions festeres i en aquest sentit cal destacar que al càrrec de vicepresident segon opten Gonzalo Juan Abad Llopis, Tomás Cantó Casasempere i Alfonso Torres Cardador. Per a la responsabilitat de vicesecretari concorren Juan Luis Guitart López, Francisco Pastor Linares i Víctor Hugo Ribes Muñoz mentre que per al de tresorer concorren  Jorge Ismael Mira Blasco i Raúl Ponsoda Méndez. Finalment, per als llocs de vocals, figuren els noms de Carlos Vicente Alemany Bleda, Antonio Arques Sanz, Octavio Aura Borrajo, José Francisco Camáñez Llorens, Enrique Gisbert Colomina, Silvia Gómez Maestro, Manuel Llorca Alcón, Juan Fernando Llopis Enguix, José Payá González, Jordi Soler Vañó, Sergio Valenciano Tormo i Enrique Villar Aura.

Cal recordar que abans de triar al nou president, i a les persones que cobriran les funcions anteriorment esmentades, se celebraran les eleccions per a renovar parcialment el Cos de Majorals. Aquest procés serà el 25 de maig i al mateix opten 14 festers segons la informació facilitada per la mateixa Associació de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *