‘Mediodía Cope’ Alcoi dijous 23 de maig 2024 (14:20h)

Hui dijous hem destacat que Alcoi també ha acollit una concentració en defensa de l’educació pública. També hem apuntat les claus de la primera reunió que han mantingut l’Alcoià, l’Ajuntament i la Plataforma ‘La Moral no Morirà’.

L’Ajuntament d’Alcoi ha sigut escenari d’una important reunió entre el Consistori, el CD Alcoyano i la plataforma ‘La Moral No Morirà’, una trobada que ha acabat amb resultats positius i una clara voluntat d’arribar a un acord, segons la informació facilitada. En l’esmentada reunió van ser presents l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; els portaveus de cada grup municipal de la Corporació; el regidor d’Esports, Alberto Belda; el màxim accionista del CD Alcoyano, Juan Carlos Ramírez; el president del Club, Toni Justicia; així com representants de la Plataforma ‘La Moral No Morirà’.

Durant aquesta, el CD Alcoyano va exposar totes les seues necessitats quant a instal·lacions, base social, col·laboradors i patrocinadors, segons es detalla en un comunicat de l’Ajuntament. En aquest últim es posa èmfasi en que tots els participants en la cita han percebut bones sensacions i, encara que no s’ha arribat a cap acord concret, existeix bona voluntat i disposició per a aconseguir-ho. S’ha acordat celebrar una nova reunió la setmana vinent.

Demà Ple Extraordinari per a aconseguir que l’Alcoià siga BIC

L’Ajuntament d’Alcoi ha pres la decisió de treballar en la declaració del Club Esportiu Alcoyano com a Bé d’Interés Cultural Immaterial (BIC). Aquesta mesura va ser acordada en la Junta de Portaveus d’aquesta setmana, i el personal tècnic de patrimoni cultural ha estat involucrat en el procés perquè l’expedient siga presentat en el Ple Extraordinari que es durà a terme aquest divendres 24 de maig a les 8.15 hores. Una vegada aprovat per l’Ajuntament en el Ple Municipal, s’iniciarà el procés i es remetrà a la Generalitat Valenciana per a la seua tramitació. Cal recordar que per a aquest dissabte segueix convocada una manifestació que partirà a les cinc de la vesprada des de l’Ajuntament d’Alcoi i que discorrerà fins al Collao.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *