L’autor de l’accident en l’encreuament de La Rosaleda d’Alcoi es farà càrrec dels danys

La Policia Local d’Alcoi ha identificat i denunciat a l’autor de l’accident ocorregut el passat cap de setmana a l’altura de La Rosaleda. Els fets es van produir en la matinada del divendres al dissabte en L’Alameda, al costat del carrer Pont de Sant Jordi, i el responsable es va donar a la fugida.

Des de la mateixa Policia Local han explicat que després de l’incident es va iniciar una investigació que va permetre trobar al vehicle implicat i al seu autor, tot això després d’analitzar les imatges de les càmeres de videovigilància existents en la zona al costat de les restes deixades en el lloc dels mateixos fets. Després d’això, ha sigut denunciat per conducció temerària i no facilitar les seues dades després de produir un accident, havent de fer-se càrrec també dels danys produïts.

Reparats els danys en el mobiliari urbà

Cal recordar que operaris de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi van estar el dilluns al matí treballant en la reparació del mobiliari urbà que va patir importants destrosses en la matinada del divendres al dissabte a causa d’aquest accident de trànsit. Els desperfectes no sols van afectar les tanques publicitàries i a la façana de l’immoble contigu a l’encreuament, sinó també a la senyalització vertical tant del mateix carrer com del carril bici.

Robatori de cablejat elèctric a Cocentaina

Els robatoris de cablejat elèctric en diferents zones continuen proliferant a les nostres comarques i això provoca un important perjudici per als Ajuntaments de les localitats que es veuen afectades perquè han d’enfrontar-se al desemborsament que suposa reparar els danys provocats pels lladres en l’enllumenat públic. Cocentaina ha sigut una de les últimes localitats de l’Alcoià i el Comtat que ha patit aquesta situació tal com han denunciat des de la Policia Local de la capital del Comtat.

Els agents expliquen que des de fa un mes la Vila Comtal està patint continus robatoris de cablejat en l’enllumenat públic igual que assenyalen que les zones afectades corresponen a l’accés a Cocentaina des d’Alcoi, la Avinguda de l’Altet o el Polígon de La Llaona. El valor dels danys supera ja els 20.000 euros i tant la Policia Local com l’Ajuntament han demanat col·laboració ciutadana per a veure qui pot estar darrere d’aquesta situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *