L’Associació de Sant Jordi d’Alcoi celebra la seua assemblea de gener

El Casal de Sant Jordi va acollir ahir a la vesprada la celebració de l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Sant Jordi, una cita que sempre serveix d’avantsala de cara als festejos que la ciutat celebrarà en el mes vinent d’abril. En la mateixa es va presentar la concòrdia amb la programació d’actes de 2023 i cal esmentar que en la portada destaca la presència de la imatge eqüestre del patró que és propietat de la Filà Creuats.

En l’esmentada Assemblea es van aprovar les actes pendents corresponents a l’Assemblea Ordinària que es va celebrar al juny i l’Extraordinària que va ser a l’octubre. Juan José Olcina, president de la institució, va donar pas a l’ordre del dia amb la presentació de la liquidació del pressupost de 2022, el pressupost i el programa d’activitats per al 2023, i la memòria d’activitats 2022, que no contempla la part festera. Significar que el Pressupost de 2023 ascendeix als 990.000 euros mentre que l’exercici del passat any va llançar un dèficit de 38.400 euros per les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia i de l’escalada de preus dels últims mesos. La quantitat serà assumida per l’Associació sense que afecte la retallada d’activitats festeres.

D’altra banda, cal esmentar que es van aprovar les modificacions dels dissenys femenins de les filaes: Creuats, Benimerins, Asturians, Mudèjars i Verds. També es va ratificar a l’Assemblea llevar de l’Ordenança de la Festa les bases del concurs de Sergent i Ambaixadors, amb la finalitat de tindre més flexibilitat a l’hora de convocar-los. Finalment es va acordar adjuntar com a annex protocol·litzat l’acta de clausura de la celebració del Centenari de la reedificació de l’Església de Sant Jordi on redactava el contingut de la Càpsula del Temps.

Tots els assistents van respondre amb un sí rotund a la pregunta de ‘Cavallers, volen Festa? i la Junta Directiva va proposar a Francisco Campos Climent com a conseller de la Institució i es va aprovar per majoria absoluta. Abans de començar l’Assemblea es va guardar un minut de silenci en memòria de la recent defunció d’Enrique Luis Sanus Abab, qui va ser president d’Honor de la Institució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *