La xifra final de visitants confirma que la Fira va batre un nou rècord, malgrat el vent

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha tornat a superar totes les previsions tal com confirmen les xifres finals d’assistència de visitants que hem conegut en les últimes hores. Han sigut un total de 567.800 les persones que van gaudir del certamen, la qual cosa es tradueix en 8.848 més que l’any anterior malgrat que l’esdeveniment va estar clausurat durant 24 hores entre migdia del 2 de novembre i la vesprada del dia 3 a causa de les fortes ratxes de vent.

Per jornades, el dia 1 de novembre va tornar a ser la de major afluència en ser precisament est el dia gran de la Fira de Tots Sants . Des de primera hora del matí, i fins a meitat de la vesprada, van passar per la Vila Comtal en el primer dia de Fira un total de 173.610 visitants sent les dotze del migdia el moment de major afluència. En eixe instant la capital del Comtat fregava el ple absolut estant els aparcaments disposats per l’organització completament plens i havent-hi fins i tot cotxes aparcats en la via de servei situada al costat de la Nacional 340 en direcció a Muro. El dia 2 de novembre no hi ha registre perquè es va suspendre l’activitat comercial de la Fira però els visitants que van passar fins al moment del tancament s’acumulen en les dades comptabilitzades a partir de la reobertura del divendres 3 de novembre, fet que deixa la xifra de les dues jornades en 149.874. El dissabte 4 de novembre es van registrar 132.735 turistes i el diumenge 5 de novembre el certamen va acabar amb una afluència de 128.085 persones “estem encantats de veure com la Fira de Tots Sants de Cocentaina continua creixent i aconseguint resultats històrics. Esta xifra rècord demostra l’atractiu i l’interés que genera la nostra fira, tant a nivell local com nivell autonòmic i estatal. És un reconeixement al treball i l’esforç de tot l’equip organitzador i dels i les expositores que confien cada any en la Fira per a mostrar el seu producte. Volem expressar el nostre agraïment a tots els visitants que han fet possible este rècord d’assistència. A més, també volem reconéixer la implicació dels expositors, artesans i comerç local, que amb la seua participació han contribuït a l’èxit de la Fira“, destaquen tant la regidora de Fira (Marcela Richart) com l’alcalde del municipi (Jordi Pla).

Com es compten els visitants a la Fira?

Cal destacar que la Fira usa una sofisticada tecnologia que permet el rastreig de dispositius mòbils sense necessitat d’aplicacions, connexions Wi-Fi o Bluetooth. Mitjançant un sistema de nodes o comptadors estratègicament situats al llarg de l’àrea de la mateixa Fira, aquest sistema proporciona informació en temps real sobre l’afluència de visitants i permet analitzar el seu comportament en les diferents zones de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *